miercuri, 7 aprilie 2010

Descriere moment ursitoare botez Galati

Ursitoare, Inchiriere ursitoare pentru botez, Ursitoare botezuri - Galati


Ursitoarele, invesmantate in rochii de basm, vor ursi conform traditiei si vor depana de-a fir a par soarta copilului care este tinut in brate de mama sa, aducand cu ele sanatate, fericire, iubire, intelepciune, curaj.
Este un program sustinut de trei actrite, costumate in ursitoare. Trei zane surori, care ursesc viata si croiesc soarta fiecarui prunc.
Firma noastra va asigura ca botezul nou-nascutului va fi un moment magic, unic, realizat de ursitoare talentate care ii vor ursi numai de bine: o viata lunga, o familie unita, o casa mare si luminata.
Momentul ursitoarelor sosite special pentru copilul botezat, este unul conceput sa scoata in evidenta importanta evenimentului si a fost creat pentru deliciul tuturor invitatilor. Prezenta ursitoarelor este un prilej minunat pentru a-i aminti micutului despre prima petrecere din viata lui.
Daca va aflati in judetul Constanta, All Included va pune la dispozitie ursitoare la botezul copilului dumneavoastra, oferindu-va clipe de neuitat pe care o sa le revedeti impreuna cu cel mic pentru totdeauna.
Inchiriere ursitoare reprezinta de fapt cel mai important moment de la botezul orcarui copil, deoarece atunci practic i se "decide soarta". De aceea punem la dispozitie un program de ursitoare cu totul si cu totul deosebit, care va fi pe placul tuturor invitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu